Over Ons

Welke weg hebben we afgelegd?

HET BEGON MEER DAN

30 JAAR GELEDEN…

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij iedere snelweg in Europa dromen. Door ons (nieuwe) uitgebreide wagenpark, persoonlijke contact en vele samenwerkingen zijn wij in staat onze klanten elke dag de beste service te bieden. Alle orders worden digitaal verwerkt zodat onze koeriers – met passie voor transport – optimaal en efficiënt kunnen werken.
Alles staat bij ons in het teken van kwaliteit. Of het nu gaat over de communicatie naar de klant, over het wagenpark of over de aankleding van onze chauffeurs, wij gaan voor het beste en niets minder.

Iets wat mij altijd geboeid heeft is goed klantcontact en succesvolle samenwerkingen. Van het opzetten tot het onderhouden ervan. Dit heeft vandaag de dag geleid tot een groot netwerk waardoor wij volledige dekking – met super snelle service – kunnen bieden in heel Europa!

Kwaliteit

In navolging van de kwaliteit van onze service en zo het vertrouwen van onze vele klanten hebben gewonnen

Betrouwbaarheid

We bieden ladingveiligheid tijdens alle stadia van ons leveringsproces

Altijd een koerier dichtbij

ONZE KOERIERS ZIJN ONS VISITEKAARTJE

Onze koeriers zijn meer dan koeriers, ze zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Ze hebben dagelijks contact met onze klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan duidelijke communicatie, stiptheid en representatief zijn. We blijven onze service verbeteren waardoor een structurele samenwerking u veel werk uit handen kan nemen.
– Valdrin Desku, Operationeel directeur
VSL Trans

SPOED, INTERNATIONAAL EN/OF ‘S NACHTS